POROČNI FOTOGRAF

tanjani weddings

Poročna fotografija za pare,
ki verjamejo, da je ljubezen neskončna pustolovščina.
poročni fotograf Golte

Sva Tanja in Jani, poročna fotografa pod imenom Tanjani Weddings. Najin fotografski stil temelji na dokumentiranju iskrenih trenutkov in resničnih čustev. Stremiva k temu, da skozi poročne fotografije pripovedujeva vajino avtentično ljubezensko zgodbo.


poročni fotograf Golte
poročni fotograf SlovenijaPojdimo na skupno pustolovščino. Poiščimo prijeten kotiček globoko v gozdu ali nekje visoko v gorah. Vidva samo uživajta drug z drugim in bodita preprosto to, kar sta. Vse ostalo prepustita nama. Dovolita nama, da ujameva vajino povezanost. Nekaj edinstvenega, kar je le med vama. Nič smejanja v objektiv. Nobenih zaigranih poz. Samo vidva. Noro zaljubljena.poročna fotografija element58

Načrtujeta poroko in vama manjka še poročni fotograf? Sprejemava rezervacije za poročno sezono 2017 in 2018 po vsej Sloveniji. Najini poročni paketi so popolnoma prilagodljivi vajinim potrebam in željam. Za cenik posameznih storitev ter za vse ostale podrobnosti glede poročne fotografije naju lahko kontaktirata tako, da izpolnita spodnji obrazec ali pa nama pošljeta email na: hello@tanjaniweddings.com. Midva že komaj čakava, da vaju spoznava!
poročni fotograf 2017

Najinim dogodivščinam lahko sledita na:


© TANJANI WEDDINGS 2017

POROČNI FOTOGRAF // SLOVENIA, EUROPE, WORLDWIDE PHOTOGRAPHERS // hello@tanjaniweddings.com