Poročni fotograf za avanturistične pare,
ki verjamejo, da je ljubezen neskončna pustolovščina.tanjani weddings

poročni fotograf

Pojdimo na skupno pustolovščino. Poiščimo prijeten kotiček globoko v gozdu ali nekje visoko v gorah. Vidva samo uživajta drug z drugim in bodita preprosto to, kar sta. Vse ostalo prepustita nama. Dovolita nama, da ujameva vajino povezanost. Nekaj edinstvenega, kar je le med vama. Nič smejanja v objektiv. Nobenih zaigranih poz. Samo vidva. Noro zaljubljena.


poročni fotograf Golte
poročni fotograf Slovenija

pozdravljena


Sva Tanja in Jani, poročna fotografa pod imenom Tanjani Weddings. Najino delo se osredotoča na dokumentiranje iskrenih trenutkov in resničnih čustev. Stremiva k temu, da skozi poročne fotografije pripovedujeva vajino avtentično ljubezensko zgodbo.

poročna fotografija element58

Načrtujeta poroko in še nimata poročnega fotografa? Sprejemava rezervacije za poročno sezono 2017 po vsej Sloveniji. Najini poročni paketi so popolnoma prilagodljivi vajinim potrebam. Za cenik posameznih storitev ter za vse ostale podrobnosti glede poročne fotografije naju lahko kontaktirata tako, da izpolnita spodnji obrazec ali pa nama pošljeta email na: hello@tanjaniweddings.com. Midva že komaj čakava, da vaju spoznava!
poročni fotograf 2017

Sledita nama lahko na:


© TANJANI WEDDINGS 2017

POROČNI FOTOGRAF // SLOVENIA, EUROPE, WORLDWIDE PHOTOGRAPHERS // hello@tanjaniweddings.com